must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Skole og barnehage

Forhåndsbestill et av våre undervisningsopplegg!

Stavanger maritime museum tilbyr undervisningsopplegg for alle nivå. Fra barnehage, grunnskole, videregående og opp til høgskole og universitet.

GRATIS INNGANG
Skoler, barnehager og andre utdanningsinstitusjoner kommer gratis inn på museet, såfremt besøket er forhåndsbestilt og bekreftet. Hvor mange studenter/ elever/ barn? Hvilket nivå? Hva er viktig for dette besøket? Fortell oss om dine ønsker og forventninger, og bruk gjerne vårt bestillingskjema på undervisningssidene.

GÅ PÅ EGENHÅND
Selvfølgelig kan gruppen også oppleve utstillinger på egen hånd. Dette er også gratis ved forhåndsbestilling. Stavanger maritime museum tilbyr i tillegg gratis lydguide for besøkende som ønsker å ta turen alene.