Skole og barnehage

Forhåndsbestill et av våre undervisningsopplegg

Stavanger maritime museum tilbyr en rekke undervisningsopplegg for alle nivåer fra barnehage, grunnskole, videregående skole og universitet.

GRATIS INNGANG
Skoler, barnehager og andre utdanningsinstitusjoner kommer gratis inn på museet, såfremt besøket er forhåndsbestilt og bekreftet. Hvor mange studenter/ elever/ barn? Hvilket nivå? Hva er viktig for dette besøket? Fortell oss om dine ønsker og forventninger, og bruk gjerne vårt bestillingskjema på undervisningssidene.

GÅ PÅ EGENHÅND
Selvfølgelig kan gruppen også oppleve utstillinger på egen hånd. Dette er også gratis ved forhåndsbestilling. Stavanger maritime museum tilbyr i tillegg gratis lydguide for besøkende som ønsker å ta turen alene.