Supersans

I februar skal over 300 barn få sanse 1700-tallet på Stavanger maritime museum

SUPERSANS er et tilbud rettet mot barn/ungdommer i forsterka/tilrettelagte avdelinger i skolen og førskolegrupper i barnehagen. Museum Stavanger har laget et faglig løp der gruppene besøker oss gjennom et helt skoleår, ett museumsanlegg hver måned i skole-/barnehageåret. Vi legger opp hvert besøk som en trigger for sansene: vi skal lytte, se, føle, lukte og smake oss gjennom de fleste av Museum Stavangers museumsanlegg.

I 2014 vant Museum Stavanger formidlingsprisen for beste formidlingsidé fra Norges museumsforbund for formidlingstilbudet SUPERSANS.

DET SANSELIGE 1700 TALLET
De kommende 3 ukene vil over 300 barn og elever besøke den nye utstillingen «Det sanselige 1700- tallet» på Stavanger maritime museum for å bli med på oppdagelsesferd i hvordan omgivelsene til folk i Norge på 1700-tallet så ut, smakte, luktet, hørtes og føltes.

Ønsker dere å være med på SUPERSANS ta kontakt:
E-post: formidling.supersans@museumstavanger.no
Telefon: 407 65 636.

For omvisning i utstillingen «Det sanselige 1700-tallet» ta kontakt med museumspedagog ved Stavanger maritime museum:
E-post: formidling.maritime@museumstavanger.no