Vinterferie på museet

utvidede åpningstider og gratis inngang for barn!

I vinterferien, fra 27. februar - 5. mars, kommer alle barn gratis! I tillegg byr vi på både utvidede åpningstider og åpent verksted hver dag!

BÅTBYGGERVERKSTED
I verkstedet kan du blant annet bygge din egen båt! Kjøp et av våre båtbyggersett (1 for 60 kr, 2 for 100 kr) og bruk ellers fritt av tilgjengelig materiell i verkstedet. Her kan man også øve seg på knuter, tegne, lese og prøve seg på makramé.

SJAUING PÅ KAIEN
Aktivitetsutstilling for barn i andre etasje er med fjordafarten mellom bygd og by som tema. Utkledningsklær og miljø inviterer til rollelek om livet tilbake til slutten av 1950-årene.

SFO
Ønsker dere å ta med SFO gruppen på besøk i ferien tar vi imot forhåndsavtalte grupper på inntill 25 barn. For bestilling ta kontakt med museumspedagog Lene Amalie Aadahl på epost: formidling.maritime@museumstavanger.no, eller på telefon 407 28 419.