On The Edge 2018

Årets program er klart!

I år kan On the Edge feire tiårsjubileum. Kunst- og kulturprogrammet On the Edge- en kjede av fyr ble gjennomført på fyrene langs Rogalandskysten som en del av det europeiske kulturhovedstadsåret Stavanger2008. Nå er årets katalog over arrangement klar, og inkluderer også i år sju fyr pluss Stavanger maritime museum. Her kan du lese om det spennende kunstprosjektet "I balanse med" som vil prege fyrene våre gjennom sommerhalvåret, hvor både norske og internasjonale kunstnere er representert.

På Stavanger maritime museum stiller Gisle Harr ut arbeider innimellom museumsgjenstander med sin utstilling "vízBE/Ved vannet" fra 3. juni. I tillegg byr programmet på mange andre aktiviteter fordelt på de elleve stedene. Katalogen vil finnes i papirutgave fra begynnelsen av juni.