Sjørøverfest

Piratene kommer!

23. sep. 2018 KL. 12:00 - 16:00

Splitte mine bramseil! Søndag 23. september kl 12-16 er det igjen tid for den legendariske sjørøverfesten på Stavanger maritime museum. Aktiviteter foregår gjennom hele arrangementet.

sjørøverkonsert_horisontalt.jpg#asset:6149
Johan Egdetveit, Hanne Vasshus m. fl. byr på forestilling med musikalske ablegøyer klokken 12.30, 13.30, 14.30 og 15.30!

Fra museumsskipet Anna af Sand skytes det fra kanonen hver hele time, og det er mulig å komme ombord i det ærverdige gamle skipet for alle som vil. Skipper og røvermannskap gleder seg til å hilse på unge og eldre pirater.

På museet er det tatoveringssjappe i bakgården. Her kan man la seg merke med tøffe motiver som passer perfekt for å få den rette looken. Ingen nåler og skumle saker, bare fine farger og tusjer.

Verkstedet på museet er plassen å gjøre seg rustet for livet som sjørøver. Lag krokarm, øyelapp eller flott skattepose å ha verdisaker i.

Aktivitetsutstillingen  "Sjauing på kaien"  er selvsagt åpen. Kle deg ut og lek på postkontoret, selg varer på Torjå eller finn noe fint i butikken. Hva passer mer perfekt enn å bruke fjordabåten i utstillingen som utgangspunkt for lek om egne eventyr på de sju hav?

Rebus inne på museet er årets skattejakt, og det blir premie på alle som deltar. Informasjon fås ved ankomst.

Velkommen til årets store familiebegivenhet på Stavanger maritime museum!