must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Sjørøverfest

Arrrrrh! Gjør deg klarrrrh!

22. sep. 2019 KL. 12:00 - 15:00
Sjørøver-Hanne og piratene består av Hanne Vasshus, Johan Egdetveit, Frikk Hana og Jone KvindeslandSjørøver-Hanne og piratene kommer med musikalsk forestilling som passer for røvere fra 3-årsalder.

Stig i land som sjørøver på Stavanger maritime museum! Aktiviteter og underholdning gjennom hele arrangementet.

På museet er det tatoveringssjappe i bakgården. Her kan man la seg merke med tøffe motiver som passer perfekt for å få den rette looken. Ingen nåler og skumle saker, bare fine farger og tusjer.

I verkstedet kan du lage deg en skattepose å ha fine ting oppi, øyelapp, krokhånd og andre ting som er viktige å ha på De Syv Hav.

Aktivitetsutstillingen "Sjauing på kaien" er selvsagt åpen. Kle deg ut og lek sjørøver fra fjordabåten, postkontoret, butikken og Torjå!