Tall Ship Races 2018

Aktiviteter på Strandkaien 26.-29. juli

26. juli 2018 KL. 10:00 - 19:00

Aktiviteter på Strandkaien i forbindelse med det årlige internasjonale arrangementet Tall Ship Races, hvor Stavanger er en av i alt fire vertshavner. De tre andre havnene er Sunderland i England, Esbjerg i Danmark og Harlingen i Nederland.

Dette året vil tradisjon og fornying være gjennomgående som tema og arrangementet skal være med å bevisstgjøre rundt regionens maritime tradisjon og historie. Stavanger maritime museum er en av mange aktører som har aktiviteter i havneområdet under arrangementet. Aktivitetene går hver dag under arrangementet, i museets åpningstid.

Det er fjerde gang Stavanger er vertshavn for Tall Ship Races. Første gang var i 1997, deretter i 2004, og siste gang i 2011. I 2011 samlet Stavanger mer enn 70 seilskuter med over 2200 mannskap som tilbrakte fire flotte dager i Stavanger. Det var et fantastisk skue og en uforglemmelig folkefest for de hundretusenvis av fastboende og tilreisende som møtte opp. Vi satser på en like stor opplevelse for alle besøkende i 2018!