Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

SUPERSANS

for førskole og forsterka grupper

Supersans omtales gjerne som den sansen som overtar dersom man har mistet en annen. Men det kan også bety at man har sans for noe. I MUST har vi supersans for de besøkende. Vi liker å formidle våre fagområder, våre hus, og historier om både mennesker og natur, og gjenstander fra ulike tidsperioder.  Denne formidlingen kan vi gjøre på flere måter. Vi har valgt å gjøre dette gjennom et sanseperspektiv.  

MUSEUMSBESØK HELE SKOLEÅRET  
Supersans er et tilbud rettet mot barn/ungdommer i forsterka/tilrettelagte avdelinger i skolen og førskolegrupper i barnehagen. Vi har laget et faglig løp der gruppene besøker oss gjennom et helt skoleår, ett museumsanlegg hver måned i skole-/barnehageåret. Vi legger opp hvert besøk som en trigger for sansene: vi skal lytte, se, føle, lukte og smake oss gjennom de fleste av Museum Stavangers museumsanlegg.

det-sanselige-1700-tallet-3.jpg#asset:21

SUPERSANS PÅ STAVANGER MARITIME MUSEUM 
Hvordan var det å leve i Stavanger for 250 år siden?

Siden det er umulig å reise i tid rent fysisk, kan det virke vanskelig å sette seg inn i hvordan verden så ut før. Men ved å kombinere kunnskap med forestillingsevne kan vi bli bedre kjent med og forstå historien. Gjennom den nye utstillingen «Det sanselige 1700-tallet» kan elevene bli med på oppdagelsesferd i hvordan omgivelsene til folk i Norge på 1700-tallet så ut, smakte, luktet, hørtes og føltes.

Museumspedagog ved avdelingen sender ut informasjon til kontaktpersoner for gruppene i løpet av januar.

Kontaktinformasjon:
lene.aadahl@museumstavanger.no
telefon: 407 28 419