acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

VI HAR ÅPENT!

Stavanger maritime museums utstillinger, butikk og kafé har åpent for publikum.

Alle arrangementene våre samt omvisninger og skolebesøk er dessverre avlyst frem til mandag 8. februar, men vi har åpent for deg som ønsker å besøke utstillingene våre på egenhånd. Museumsbutikken og kaféen vår er også åpne.

Hos oss kan du oppleve den stemningsfulle og kritikerroste kunstutstillingen Tur-retur STAVANGER av Geir Egil Bergjord. Utstillingen er basert på opptak av flere hundre ferjeanløp i det nå nedlagte sambandet Stavanger–Tau. I utstillingen Sjøfolk i krig kan du lære om hvordan de to store krigene i Europa på 1900-tallet påvirket livene til sjøfolk som arbeidet til havs, og om samfunnet hjemme i Norge. Du kan også besøke våre Miljøutstillinger. Stavanger maritime museum består av flere kjøpmannsgårder som ble bygd på begynnelsen av 1800-tallet. Flere av utstillingene våre viser ulike innredninger og miljøutstillinger som formidler hvordan rommene i disse bygningene har vært i bruk før de ble museum.

Husk at det er anbefalt å ha på seg munnbind på offentlige steder, inkludert museer, hvor man ikke klarer å overholde minimum en meter avstand til andre. Det er vanligvis ikke vanskelig å holde god avstand til andre på museet, men ta med deg munnbind for sikkerhetsskyld.

Et besøk hos oss skjer innenfor trygge rammer og med et godt og oppdatert smittevern på plass.

Åpningstidene våre er: tirsdag- onsdag 11:00-15:00, torsdag 11:00-19:00, fredag 11:00-15:00, lørdag-søndag 11:00-16:00.

Hjertelig velkommen!