acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Tirsdagsomvisning

i utstillingene våre

06. juli 2021 KL. 13:00 - 13:45

Bli med på tirsdagsomvisning i utstillingene våre.

Omvisningen tar med seg en gruppe på 10 stk. Påmelding i resepsjonen på selve dagen.

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:
- Stavanger maritime museum følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
- Omvisningen tar med seg en gruppe på 10 stk.
- Påmelding i resepsjonen på selve dagen.
- Navn og kontaktinfo til de som vil være med på omvisningen vil bli notert og oppbevart i 10 dager, i tilfelle behov for smittesporing.
- Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
- Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.
- Ikke oppsøk arrangementer dersom man bor i en kommune med forhøyet smittenivå.