acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Vinterferie

Skipsverftet

03. mars 2021 KL. 11:30 - 12:30

Ta med familien og bygg et eget seilskip! Stavangers tid som seilskuteby er kanskje over, men det betyr ikke at vi er ferdige med å bygge seilskip. Hos oss vil du få alle delene du trenger, og instrukser til hvordan å sette dem sammen. Som på alle skipsverft blir det hamring og spikring, så vær klar for litt lyd! Aktivitet for 6 år og oppover.

Gratisbilletter blir lagt ut på TicketCo mandag 22. februar.

Smittevern

Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter. Billetter kan forhåndsbestilles fra og med mandag 22. februar. Pga. smitteverntiltak er det kun 10 personer som kan delta i verkstedet. Det er mulig å bestille opptil 5 billetter for deg og familien/kohorten, av disse fem må det være minst en voksen. For å sikre rask smittesporing, må alle deltakere registrere seg med navn når de ankommer arrangementet. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Gratis inngang
Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt. Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du på museumstavanger.no.

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir mer kunnskap og flere opplevelser. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy.

Foto: Cathrine Ommundsen/MUST