Foajeen

på Stavanger maritime museum

Stavanger maritime museum ligger midt i sentrum, kun noen få skritt fra kaikanten. Stavanger maritime museum formidler historien om sildehandel, skipsfart og skipsbygging, og senere hvordan industri, hermetikkvirksomhet og i dag oljeindustri dominerer næringslivet i byen. Utstillingene befinner seg i bygninger fra 1770 - 1840, i en av byens eldste kjøpmannsgårder.

Foajeen, som også fungerer som kafé og butikk, ligger på bakkeplan med store vinduer ut mot folk, svaner, sjø og fisketorg. Her er det god plass til en hyggelig middag, frokostmøte, foredrag eller representasjon.

Lokalet er lyst, representativt og moderne. En presentasjon av museet og lokalene, samt kulturhistorisk landskap utenfor er en naturlig del av opplevelsen for de som deltar på et møte eller et foredrag på Stavanger maritime museum. Tør vi foreslå en sjømannsquiz?

Smitteverntiltak
Vi tar smittevern på alvor slik at alle besøkende skal kunne føle seg trygge når de er hos oss. Vi følger dermed FHI sine retningslinjer, og forholder oss fortløpende til deres oppdateringer og anbefalinger.